Luni

Vio către Ghiusi: „De când s-a închis calea ferată, nici măcar acces la cel mai bun medic, trenul de Cluj, nu mai avem parte”. „Nu trebuie să intrați în panică. Puteți apela la autostrada de Debrețin, că acolo sunt medici la fel de buni ca la Cluj”.

Marți

Judecătorul-problemă, sătul să se mai lupte cu mafia din Justiție, s-a pensionat. „Pe mine m-au suspendat de trei ori, că m-am pozat în grădină și am postat pe Facebook. Pe colegii prinși cu mită i-au spălat prin prescripție, iar apoi și-au primit și salariile restante pe perioada cât au fost suspendați”. „Și la pensie cum vei mai putea pune în practică dorința de a face justiție adevărată?”. „La noi singura justiție adevărată este cea divină”.

Miercuri

Puradel, în extaz: „Să mai zică cineva că neamul meu stă degeaba, cu mâna întinsă”. „Și nu-i așa?”. „Nu, acum vom întinde mâna doar când va trebui să donăm sânge, că la cât se plătește mai nou, aproape 300 lei, putem trăi fără să ne mai căutăm loc de muncă”.

Joi

Birtașul, despre campionatul european de înot în ape reci: „Noi am vrut să punem orașul pe hartă, dar și Bucureștiul revendică organizarea concursului”. „Normal, doar e capitala țării”. „Nu de asta, dar cum la ei apa caldă e o raritate, ei sunt cei mai obișnuiți cu cele reci”.

Vineri

Rectorul Barney, despre alegerile de la Sorbonica: „La cum merg lucrurile, sper ca acestea să fie ultimele alegeri la universitatea noastră”. „Doar nu aveți de gând s-o desființați?”. „Nici pomeneală. Dar de acum funcțiile se vor moșteni din tată-n fiu”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, la concertul de Anul Nou de la Filarmonică: „Merg de aproape 100 de ani la concerte, dar acesta a fost cel mai frumos”. „Ce te-a impresionat?”. „Dirijorul a fost foarte bun, dar m-a impresionat și prezența lui Bolovan, în persoană”.

Duminică

Se vor înlocui becurile de pe Centură cu unele tip LED. Care becuri? Că oricum nu funcționau.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!