Luni

Vio către Ghiusi. "Suporterii de aur au afişat un banner cu Kosovo e Serbia. Mă mir că n-au zis şi că Ucraina e Rusia, că de acolo le vin rublele". "Mai bine pierdeaţi la masa verde. Că la jaful ăsta de echipă, măcar aveaţi justificare de ce nu vă calificaţi".

Marţi

Părintele şuviţat, gata să dea cu demisia în populaţie. "Mai bine îmi dau demisia decât să duc ţara în faliment". "Dar cum dracu’ se face că singurele măsuri le luaţi doar împotriva celor care lucrează, cocoşându-i cu impozite?". "Asta m-am întrebat şi eu, dar preşedintele ţării, între două partide de golf, mi-a dat răspunsul: Ghinion!".

Miercuri

Nae poliţistul, uluit. "Am prins un bibol cu maşina neînmatriculată, cu numere false, cu lemne furate, n-avea carnet şi era beat". "Cred că îl puteaţi băga şi la genocid". "Sincer, mi-a fost frică să-i verific portbagajul, de teamă să nu găsesc vreun cadavru".

Joi

Ne-au înecat în cupele europene la polo. Antrenorul: "Păcat că regulamentul nu permite ca poloiştii noştri să joace cu aripioare. Iar banii daţi de club sunt foarte puţini. Propun ca în loc de porţi să avem coşuri de baschet, poate aşa şeful clubului se va îndura de noi".

Vineri

Bilanţ la Aquapark: 2 milioane de muşterii, 10 milioane de euro profit. Şeful scăldătoarei a declarat: "Eu fac un act de dreptate. Toţi banii pe care-i bagă părinţii ca odraslele lor să facă studii la UBB se întorc în oraş, pentru că majoritatea clienţilor sunt din Cluj".

Sâmbătă

Preşedintele clubului FC Bihor: "A sărit lumea să-şi facă abonamente, pentru că preţul pe un an e aproape cât biletul la meciul cu FCSB". "Vă pregătiţi special pentru acest meci?". "Da, la pauză dăm brânză telemea în cinstea patronului echipei oaspete".

Duminică

În judeţul nostru 94.000 de elevi au început şcoala. Oare câţi o vor termina?

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!