Bihorel comentează cele mai importante evenimente ale săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: „V-a mâncat să aveți și voi analizorul vostru de Covid, ca să vă testați neamurile din nordul județului”. „Știi că nu suportăm să ne amestecăm cu voi. Apă bem separat, gunoaie vrem să colectăm numai din pubelele noastre...”. „Dar, uite că nu sunteți în stare să porniți aparatul!”. „Nu-i nimic, măcar ies la socoteală mai puțini bolnavi de-ai noștri”.

Marți

Purtătorul de cuvânt al Păstorului, cătrănit: „M-a pus Pescaru de Șișterea să anunț și eu, ca Primăria, în ce stadiu de realizare sunt proiectele Judeţului”. „Am văzut că cei din Primărie anunță: 78% din pasaj, 54% din pod, 44% din linia de tramvai”. „Așa am făcut, dar nu i-a convenit șefului că raportarea noastră arăta: 0% din clădirea Policlinicii, 0% din parcurile industriale, 0% din renovări clădiri și 3.550% angajări”.

Miercuri

Cu șeful farmaciștilor: „N-ați vrut să vindeți măști mai ieftine pentru amărâți”. „Nu ne lasă patronii”. „Dar nu riscați să vă pierdeți mușteriii?”. „Sincer, eu cred că noi ar trebui să purtăm măști, nu populația, să nu ne recunoască nimeni pe stradă, că ne ia lumea în șuturi”.

Citeşte continuarea pe Blogul lui Bihorel!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare