Ca de obicei, Bihorel comentează în stilul propriu evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: "Văd că au fost ceva inundaţii pe Dunăre, de s-a blocat circulaţia pe malul fluviului". "Efectele au fost minime, că am ieşit cu populaţia să punem saci de nisip pe diguri. Dacă erau la voi, ieşeaţi cu preoţii să se roage să nu mai plouă".

Marţi

Rectorul Barney, despre tradiţionala manifestare anuală Noaptea cercetătorilor europeni: "Spre bucuria mea, cercetările la Sorbonica le fac şi profesorii, nu doar procurorii DNA". "Dar de ce evenimentul se numeşte Noaptea cercetătorilor?". "Pentru că sunt făcute de oameni străluciţi, care-şi pun mintea la contribuţie. Poate mai corect ar fi fost să se numească Noaptea minţii cercetătorilor".

Miercuri

Puradel, nedumerit de proiectul Primul student în familie, lansat de Ministerului Educaţiei: "Văd că proiectul se adresează cu precădere neamurilor mele. Păi, la noi nu-i cazul să fie primii studenţi în familie, că majoritatea părinţilor a fost deja la Facultate, cu executare".

Joi

Un călugăr de la mănăstirea Izbuci, despre incidentul de acolo. "I s-a făcut rău unui enoriaş, dar norocul a fost că un angajat de la Ambulanţă, aflat în timpul liber la rugăciune, l-a salvat". "Păi nu era mai simplu să-l ajute Şeful tău?". "Era ocupat să vadă ce minuni se mai petrec pe la noi în chilie".

Vineri

Adevăratul şef al clubului de fotbal: "Facem la fel ca la baschet, cu aceleaşi rezultate bune, cel puţin pentru mine". "Dar ce faceţi cu fostul antrenor, că trebuie să-i daţi banii rămaşi din contract?". "Aplicăm aceeaşi reţetă. Îl punem să semneze pe 100.000 de euro, ne dă nouă jumătate şi toată lumea e  mulţumită".

Sâmbătă

Cel mai şmecher constructor din judeţ, despre cum merg lucrările: "Când dau de o lucrare care nu-mi place, sparg ţevile şi las oraşul fără apă". "Şi ce câştigi din asta?". "Sar fraierii din Primărie cu oamenii lor să repare avaria şi nu mai trebuie să înlocuiesc eu ţevăraia".

Duminică

Şi la noi, ca la americani: am ajuns să furăm PET-uri. Noroc că nu le şi mâncăm...

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!