Cum arată evenimentele săptămânii prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi: „Ați ajuns mare popor dacă la conferințele internaționale se întâlnesc Putin, Xi și Orban”. „Problema e că președintele Chinei a fost puțin dezamăgit. L-a întrebat pe Viktor ce armată are, iar acesta a spus că poate strânge un milion de soldați. Iar Xi i-a spus că în Armata de Eliberare 3 milioane sunt numai bucătarii”.

Marți

Șeful Ansamblului Crișana: „Suntem doar 14 oameni, nu putem face nimic, adică totul e ca înainte de fi desființați. Nici toboșar nu avem”. „Păi, îți trebuie Conservatorul să bați cu o coadă de mătură în dobă? Și acum ce faceți?”. „Eu vin la serviciu și șterg praful de pe angajați, ca să aibă aspect comercial când merg sâmbăta la nunți”.

Miercuri

Puradel, bucuros că se poate vizita biroul Birtașului: „O să merg duminică și mă leg de biroul lui. Iar luni, când vine la lucru, o să-i cer bani, că eu, ca vechi asistat social, nu mă mai descurc din alocația puradeilor”.

Joi

Cu deputatul liberal Hopșia Șia despre votarea legi pensiilor speciale. „E normal să se aplice legea abia prin 2062?”. „Sperăm ca până atunci oamenii să uite de promisiunea de acum, iar specialii să beneficieze și mai departe de pensiile nesimțite. Nu-i putem lăsa în foame pe cei care iau un rahat de 7.000 de euro pe lună”.

Vineri

Popa Laci, un car de nervi la aflarea veștii că i s-a retras decorația Steaua României: „Măcar dacă în loc de Steaua României mi-ar fi dat în compensație FCSB-ul României. Nu-i nimic, și eu o să cer ca președintelui să i se retragă Crucea de Fier”.

Sâmbătă

Ministrul Justiției, despre penitenciarele din centrul orașului: „În mai multe localități din Ardeal s-a pus problema mutării penitenciarelor din centru”. „Și o să faceți această mișcare?”. „Pușcăria în centru are logica ei. Trebuie pusă în apropierea instituțiilor publice și a sediilor partidelor, să nu consumăm motorină în plus când mergem după infractori cu duba”.

Duminică

De Ziua Oradiei a fost un fascinant spectacol de drone. Sper să fie singurele drone de pe cerul urbei.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!