Cum arată evenimentele săptămânii, prin ochii lui Bihorel: 

Luni

Vio Apevistu către Ghiusi: "Ai văzut cum a fost de Ziua Armăţii? Nu tu ciolan, nu tu fasole!". "Cum era pe vremea tinereţii tale?". "Mamă, ce mai iureş! Făceam un salt înainte de la Bufetul Autogării până la Oituz. Aveam bere şi-n cizme". "În aplicaţii mergeaţi?". "Sigur. Ne înarmam cu baionete, tirbuşoane şi desfăcătoare de bere".

Marţi

Şeful de la Ambulanţă a fost destituit. "Ştii cum e la noi, politicienii. Pe uşă am venit, pe uşă plecăm". "Ce ţi se impută?". "Multe. Oricum, nu mai puteam sta ca şef, că nu îndeplineam condiţiile de vechime". "Dar nu vor fi discuţii în alianţă? Că ALDE e alături de PSD la guvernare". "Da’ ce, poţi spune de ALDE că e partid?!".

Miercuri

Ca şef peste municipiile ţării, Bolovan propune simplificarea legilor exproprierii. "Până să facem un drum trebuie să aşteptăm cinci ani pentru o sentinţă judecătorească". "Şi care ar fi soluţia optimă?". "Eu aş băga instant buldozerul în casele ce ne stau în drum. Unii zic că, totuşi, ar trebui să aşteptăm să iasă oamenii dinăuntru"...

Citeşte continuarea pe Blogul lui Bihorel!