Ca de obicei, Bihorel are propria sa viziune despre evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: "Am văzut că Trump l-a confundat pe Orban cu Erdogan". "Da, l-a jignit grav, trebuia să-l compare cu Gingis Han, că-i la fel de tare! Face praf şi UE, şi NATO!". "Dar dacă nu-i place în UE, de ce mai stă? Dacă-i aşa tare, de ce nu iese din NATO?". "De fapt, el nu vrea să iasă din NATO, ci să intre în alianţă alături de glorioasa armată sovietică".

Marţi

Şeful Poliţiei, nedumerit: "Pentru opinia publică nicicum nu-i bine. Dacă o subalternă stă noaptea pe la Parchet, chiar şi în concediu, ca să rezolve o problemă de traversare pe roşu, e făcută praf. Păi, nu-i mai bine să facă asta decât să spargă case de bogătaşi în miez de noapte, cum a făcut-o colegul ei din Oradea?!".

Miercuri

Şeful ABA a explicat cum e cu accidentul în care o maşină a instituţiei a fost pusă de un angajat cu roţile-n sus: "Lumea speculează fără să ştie adevărul. Nici vorbă de accident, am vorbit cu şoferul şi mi-a zis că testează o nouă metodă de a goli scrumiera".

Joi

Puradel, nedumerit de apelul medicilor pentru a se dona sânge: "Nu ştiu de unde chestia asta cu criza de sânge. Sânge se găseşte din abundenţă! Păi, duminică am fost la un botez şi era plin de sânge, că nu a înţeles familia cum se împart banii".

Vineri

Rezultate financiare remarcabile la echipa de fotbal, numai să nu afle şeful de la baschet, că le ia fondurile ca să mai aducă un pensionar din SUA. Unul dintre organizatori a explicat: "La ce purcoi de bani avem, cred că a venit momentul să alimentăm şi toaletele cu apă, că la meciul UTA - Rapid suporterii s-au şters de nădragi, ca la stadioanele comunale din liga a cincea".

Sâmbătă

Şeful de la OPC, după controlarea trenurilor în Gară: "Am auzit că aţi dat amenzi usturătoare pentru mizerie". "Pe cine ustură? Că tot din banii noştri plătesc ceferiştii amenda!". "Dar pe inspectori i-aţi premiat?". "Deocamdată nu, că au ajuns în spital după ce au intrat în contact cu jegul din garnituri".

Duminică

Există o iniţiativă care cere examen de circulaţie pentru biciclişti. Poate şi un control psihologic ar fi indicat.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!