Evenimentele săptămânii, prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi. "Ai văzut ce a sugerat premierul? Că vă spânzură lângă steagul secuiesc...". "Dacă şmirghelul meu ar avea striaţiile feţei lui Tudose, de mult mă făceam tinichigiu auto, că puteam şlefui cu el sute de maşini". "N-ai răspuns la întrebare, cum e cu spânzurarea?". "Mă, noi suntem ca voi, de secole luptăm pentru neatârnare".

Marţi

De vorbă cu Păstorul de la Consiliul Judeţean, tot despre autonomie. "Nu ţi se par excesive cererile conaţionalilor tăi?". "Nu ştiu ce e în Secuime, dar aici, la noi, în Parţium, dacă s-ar pune în aplicare deciziile luate de cele trei partide ungureşti, ar fi jale". "De ce?". "Păi dacă se fac numiri în funcţie de proporţia etnică noi pierdem preşedinţia Consiliului Judeţean şi sute de angajaţi de-ai noştri din administraţia judeţeană ajung pe drumuri".

Miercuri

Cu extrem de fericitul părinte Sifonie, despre cum merge popa cu crucea. "Lumea e supărată că subalternii mei merg cu crucea şi colectează cash-ul de la turmă". "Şi nu e adevărat?". "Dar şi la noi au crescut cheltuielile: apa de la robinet costă deja o avere, iar busuiocul e din import...

Citiți mai mult pe www.Bihorel.ro!