Ca de obicei, Bihorel comentează în stilul propriu evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio Apevistul către Ghiusi: „Degeaba se străduiește Odeonul să sporească populația, sunteți din ce în ce mai puțini”. „Acum, de Paște, ți-ai dat seama?”. „Exact acuma. Păi, pe vremuri mirosea a parfum în tramvaie ca la drogherie, iar maghiarii umblau clătinându-se cu ouăle în mână”. „Așa e, s-a cam dus dracului tradiția cu lociolitul...”.

Marți

Vicele, din ce în ce mai activ, semn că poate se pregătește să preia frâiele Județului. „Mi-am pus în cap să facem un județ de bicicliști. Și cum în municipiu nu prea e loc, facem piste în teritoriu”. „Am înțeles că faceți una și pe rambleul căii ferate Oradea-Beiuș?”. „Da. Să nu le mai treacă prin cap beiușenilor să repună trenul în funcțiune, că și așa e plin de ei în capitala județului”.

Miercuri

Mare concert mare la Sala Sporturilor. Un june cu tricou pe care scria Bazooka ținea o pungă cu DDT în mână. „Tu pe cine ai venit să asculți?”. „Normal, pe ai mei, pe Bazooka”. „Și cu punga ce faci?”. „Am auzit că vin și Paraziții pe aici”.

Joi

Edilul: „Avem probleme mari cu parcările, că mai nou tot al doilea cetățean obține certificat de handicap. Legea e așa făcută că, dacă ai o fimoză sau un platfus, obții imediat o țidulă de la medici”. „Și Poliția Locală nu poate face verificări?”. „Exclus. Că și Poliția Locală are handicapul că nu-i formată din polițiști adevărați”.

Vineri

Tanti Zoe pensionara, despre greva poștașilor: „Maică, șeful Poștei e un fraier dacă crede că poștașii vor face grevă când trebuie aduse pensiile”. „Dar uite că au făcut și au primit 400 de lei în plus la salariu”. „Asta-i nimic pe lângă ce ciubuc adună de la noi când vin cu banii”.

Sâmbătă

Un ecologist, despre lărgirea străzilor spre cimitir: „În afară de faptul că e sinistru să faci un bulevard cu patru benzi spre temeteu, se are în vedere și tăierea unor copaci”. „Și ce anume cereți administrației?”. „Păi, nu au făcut un studiu asupra încălzirii globale și nici despre influența gazelor de eșapament asupra ciclului la păsăretul de prin frunze. Le punem atâtea condiții până renunță la asfaltare”.

Duminică

Se duce naibii natalitatea! S-a găsit o barză care a răposat de gripă aviară.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!