Întrunit vineri, Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat decizia să amâne debutul returului campionatului Ligii a II-a cu o săptămână. Astfel, campionatul pentru echipele bihorene FC Bihor şi Luceafărul Felix se va relua în week-end-ul 9-11 martie, în loc de 2-4 martie, cum era programat iniţial.

De asemenea, returul Ligii a III-a, unde judeţul Bihor are două reprezentante, pe CF Bihorul Beiuş şi Unirea Valea lui Mihai, a fost amânat, acesta urmând să înceapă pe 9 martie.

În aceeaşi şedinţă a Comitetului Executiv s-a decis şi că cele două campionate vor reîncepe cu prima etapă a returului (deci, în succesiune regulamentară), respectiv cu etapa a 16-a în Liga a II-a şi a III-a, ulterior urmând a fi găsite date libere pentru recuparea acestei săptămâni de întârziere.

O altă măsură importantă a oficialilor federali a fost aceea de a reveni la vechiul regulament competiţional pentru ligile inferioare, astfel încât din liga a II-a vor retrograda doar echipele de pe locurile 14-16, din ambele serii, şi nu locurile 12-16, cum era prevăzut iniţial.

De asemenea, din liga a III-a, vor retrograda echipele clasate pe locurile 14, 15 şi 16 în fiecare serie, plus alte trei echipe de pe locul 13, mai slab clasate (în total, 21 de echipe).