Poloiştii de la CSM Digi Oradea vor disputa miercuri seară partida cu sârbii de la Radnicki Kragujevac din manşa a doua a turului III din Liga Campionilor Europeni la polo. Partida, care se va desfăşura cu începere de la ora 20:45, va avea loc la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Dorin Costrăş au de surmontat o diferenţă de cinci goluri în acest joc, după ce în prima manşă, CSM Digi a pierdut cu scorul de 8-13.

În meciul din Serbia, din urmă cu două săptămâni, jocul, a avut parte de două părţi diametral opuse, cu CSM-ul menţinându-se aproape şi văzându-se condus cu scorul de 5-4 după 16 minute de joc efectiv. În partea a doua însă, Radnicki a punctat de opt ori, defensiva campioanei României fiind depăşită de mai multe ori.

Tiberiu Negrean a avut 4 goluri, Marko Avramovic a înscris 2, iar Gheorghe Dunca şi Alex Popoviciu au avut câte o reuşită pentru CSM Digi. În schimb, Srdjan Vuksanovic a izbutit trei goluri pentru Radnicki. De precizat însă că sârbii au avut nouă marcatori în această confruntare.

De precizat că cele două echipe s-au mai confruntat şi în luna octombrie la Istanbul, în cadrul unui turneu de pregătire, atunci când CSM Digi a învins însă la limită.

Pentru jocul de miercuri de la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", lotul echipei CSM Digi Oradea îi va cuprinde pe jucătorii: Dorin Creţu, Alex Popoviciu, Cătălin Alexa, Vojislav Cupic, Gojko Pjetlovic, Marko Avramovic, Milos Korolija, Gheorghe Dunca, Ramiro Georgescu, Roland Szabo, Andrei Creţu, Tiberiu Negrean şi Kalman Kadar.

De partea cealaltă, Radnicki Kragujevac a venit la Oradea cu un lot format din jucătorii: Dusan Markovic, Zdravko Radic, Marko Cuk, Milos Milicic, Aleksandar Ciric, Josip Vrlic, Filip Trajkovic, Stefan Zivojinovic, Srdjan Vuksanovic, Nikola Dedovic, Ivan Basara, Marko Petkovic şi Boris Popovic.

Partida dintre CSM U Oradea şi Radnicki Kragujevac va fi oficiat de o brigadă ce va fi alcătuită din arbitrii Filippo Gomez (Italia) şi Jose Teule (Spania). Delegat LEN va fi Evgeny Sharonov (Rusia).

Meciul va fi transmis în direct de Digi 24 Oradea şi Digi Sport.