Pentru cei care vor să marcheze trecerea în Noul An în centrul oraşului, municipalitatea are, pe 31 ianuarie, un program special care va începe la ora 21, cu muzica mixată de DJ Aty pe scena ce urmează să fie amplasată, la fel ca în 2013, între Primărie şi Criş.

La ora 22.20 pe scenă va urca orădeanca Edina Bodor, absolventă a Şcolii de Arte Francisc Hubic, premiată la numeroase festivaluri, urmată de Adina Drăgoescu, fostă semifinalistă la Eurovision România, acum solista formaţiei Magic Band din Oradea.

Vedeta serii va fi, însă, Ducu Bertzi, care se întoarce la Oradea şi va da un spectacol de la ora 23.20 la finalul căruia, după tradiţie, participanţii vor intra în noul an 2015 luminaţi de un spectacol cu focuri de artificii.

La fel ca în anii trecuţi, Primăria organizează şi o petrecere dedicată celor mici. Revelionul Copiilor e programat pe 30 decembrie, de la ora 18, în Orăşelul Copiilor, unde participanţilor li s-a pregătit un spectacol de muzică, dans şi magie, care va dura circa două ore şi la care intrarea va fi liberă.

Petrecerea va începe cu momente de muzică şi dans oferite de talentaţii tineri ai grupului Meda Music, urmate de un show în cadrul căruia toţi cei de faţă vor fi chemaţi să danseze în rând cu mai mulţi instructori, pe ritmuri vesele. Tot la Revelionul din Orăşelul Copiilor va fi prezent şi actorul Igor Lungu, cunoscutul duo Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, care va prezenta mai multe numere de iluzionism. La final, va susţine un scurt recital interpreta orădeancă Adina Drăgoescu.