Orădenii sunt invitaţi să întâmpine noul an privind un spectaculos foc de artificii în Piaţa Unirii, unde şi în ultima seară din anul 2017 va fi deschis Târgul de Crăciun. 

"Municipalitatea prin Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR) pregăteşte Revelionul 2017/2018 în atmosfera de sărbătoare a Târgului din Piaţa Unirii, unde participanţii se vor putea bucura atât de decoruri frumoase, cât şi de focurile de artificii, dar şi de produsele culinare specifice sărbătorilor", se arată într-o informare transmisă miercuri de Primăria Oradea. 

La ora 22, pe scena amenajată în Piaţa Unirii va urca DJ MC Dany, iar de la ora 22:30 şi saxofonistul Max Merseny din Germania, care va cânta până la miezul nopţii.

2018 va fi primit cu un spectaculos foc de artificii care va dura 10 minute. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, spre deosebire de anul trecut, artificiile vor fi lansate anul acesta din trei locaţii. (Turnul Primăriei, Malul Crişului - vizavi de Primărie, unde a fost grădina de vară, respectiv pe locul unde va fi parcarea subterană de pe Independenţei)

"În data de 31 decembrie, ultima zi a anului 2017, Târgul de Crăciun, respectiv patinoarul, caruselul şi zona de food vor fi deschise publicului până la miezul nopţii. Ne apropiem cu paşi repezi de finalul unui an plin de evenimente frumoase. Astfel că, le mulţumim în primul rând orădenilor, pentru că au dat curs invitaţiei la toate evenimentele într-un număr atât de mare, dar şi instituţiilor, partenerilor şi colaboratorilor care au contribuit la reuşita acestora. Vă asigurăm că ne vom strădui ca şi în anul 2018, evenimentele pe care le vom aduce în faţa publicului să fie cel puţin la fel de interesante ca cele din acest an. Vă urăm tuturor un An Nou fericit!", a transmis Mihai Jurca, directorul APTOR.