Sărbătorile de iarnă nu s-au terminat! Cel puţin nu pentru cei mici, care sunt invitaţi, în acest sfârşit de săptămână, la Revelionul Copiilor ce se va ţine la ERA Park Oradea.

Este vorba despre Masked party, cu Prietenii Veseliei, care se va desfăşura duminică, 9 ianuarie, între orele 16 şi 18, sub cupola centrului comercial.

Vor fi două ore de vis, în care cei mici vor avea parte de multă distracţie, cu jocuri, confetti, muzică şi dans, dar şi de un atelier de creaţie unde îşi vor putea confecţiona propriile măşti personalizate. În plus, îi aşteaptă şi multe surprize! 

Participarea la eveniment este gratuită, însă este foarte important de reţinut că respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie la ERA Park, conform restricţiilor impuse de Guvern.

Pe lângă purtarea corectă a măştii de protecţie (sunt excluse măştile textile) şi păstrarea distanţei de siguranţă, accesul în orice zonă a centrului comercial se face pe baza certificatului verde, care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea negativă PCR sau antigen pentru Covid. Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte acest certificat.

"Haideţi să petrecem în siguranţă, aşadar!", au transmis reprezentanţii ERA Park.