După eşecul din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor Europeni, jucătorii echipei CSM Digi Oradea revin în campionatul intern. În acest sfârşit de săptămână, dar şi la începutul săptămânii viitoare, vor disputa două duble din Superliga Naţională.

Întâi, elevii antrenorului Kadar Kalman vor evolua vineri şi sâmbătă la Cluj, în etapa a IV-a a Superligii, în compania formaţiei locale Poli. Vineri, meciul va debuta de la ora 17, iar sâmbătă, de la ora 10.

Apoi, luni, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, campionii României vor disputa restanţa cu CS Crişul, din cadrul etapei a II-a a campionatului intern. Primul joc de luni va debuta de la ora 11, iar cel de-al doilea, de la ora 18.

Până la jocurile cu CSM Digi, de luni, cea de-a doua formaţie de polo a oraşului, CS Crişul, va disputa şi ea, la rându-i, în acest sfârşit de săptămână dubla din etapa a IV-a a Superligii Naţionale. Astfel, vineri, de la ora 18, va primi replica Stelei, iar sâmbătă, de la ora 10, va disputa revanşa cu bucureştenii. Ambele confruntări vor avea loc la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Cât priveşte evoluţia ulterioară din cupele europene pentru campionii de la CSM Digi, aceştia vor disputa sferturile de finală ale Euro Cup, pe datele de 11 noiembrie şi 16 decembrie. Tragerea la sorţi încă n-a avut loc, însă adversarul echipei orădene se va alege dintre echipele ruse Sintez Kazan şi Kirishi, Mornar Split din Croaţia şi Szeged din Ungaria.