Nemulţumit că maşina cumpărată direct de la dealer şi pentru care a plătit o căruţă de bani are ceva defect aproape mereu, un craiovean a decis să-şi arate indignarea într-un mod inedit.

George Rusescu a plătit pentru bolidul său 80.000 de euro în loc de 110.000, cât era preţul întreg, pe motiv că maşina fusese folosită la drive-teste. Bărbatul a crezut că a făcut o afacere bună, însă şi-a dat seama rapid că nu a fost aşa.

Plecat în vacanţă în Italia, craioveanul a constatat că sistemul de navigaţie al maşinii a cedat. Apoi, pe rând, s-au stricat sistemul audio, cel de frânare şi cutia de viteze.

"Am obosit să o tot repar", a spus bărbatul, citat de Gândul. Drept urmare, a vrut să returneze maşina dealership-ului din Craiova. I s-a spus că aceste discuţii se pot purta doar la reprezentanţa din Bucureşti.

Până să înceapă negocierile în Capitală, Rusescu a decis să-şi "laude" maşina şi a scris pe ea: "În 11 luni, 12.000 km parcurşi, mi s-au stricat 4 cutii de viteze şi multe altele. Am cea mai proastă maşină. Se strică garantat 100%".