Scene revoltatoare au fost surprinse la o grădiniţă din satul Poiana din Vrancea. O educatoare a fost filmată în timp ce îi loveşte, îi jigneşte şi îi umileşte pe copii.

Povestea a fost făcută publică de Digi24.ro, care şi redă un filmuleţ ce dovedeşte comportamentul violent al femeii. Plesnetele loviturilor sunt însoţite de ţipetele şi urletele așa numitei "educatoare", care nu se lasă înduplecată nici de rugăminţile copiilor terorizaţi şi continuă să-i lovească pe cei care nu au reuşit să înveţe o poezie, pe cei care nu stăteau într-un loc sau făceau mizerie în clasă.

"M-am săturat de tine! Nesimţitule! Stai dracului unde ţi-e locul!", urlă femeia, în timp ce împarte palme.

În faţa jurnaliştilor, femeia a recunoscut că şi-a ieşit din fire, dar s-a "scuzat" spunând că a fost provocată.

Revoltător este și că imaginile au fost filmate cu un telefon mobil chiar de părintele unui copilaş din clasa respectivă, care nu a intervenit în vreun fel pentru a o opri pe educatoare. Motivul? Ar fi decis să nu intervină tocmai pentru a putea aduna dovezi clare împotriva acesteia.

Inspectoratul Şcolar Vrancea şi Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului au declanşat anchete, iar luni vor merge la grădiniţă pentru a vorbi şi cu educatoarea, mai scrie Digi24.ro.