Tot mai puţini orădeni arată, în stradă, că sunt nemulţumiţi de Guvernul PSD-ALDE. Duminică seară, doar 16 orădeni s-au adunat în Piaţa Unirii, iar ca să arate că ei nu au de gând să renunţe, au compus mesajul "#Rezist" cu ajutorul telefoanelor mobile.

Mai precis, o parte dintre protestatarii au avut, fiecare, pe telefon simbolul "#" sau una din literele care compun cuvântul şi s-au aliniat pentru a transmite că nu vor să renunţe la proteste.

"Rezistăm până când trebuie, până o să pice Guvernul şi coaliţia asta de guvernare care e foarte păguboasă pentru Români", a spus Vasile Dumitriu, unul dintre protestatari, mărturisind că îşi doreşte alegeri anticipate. De cealaltă parte, un alt protestatar, Alin Dobai, care de altfel protestează seară de seară, a spus că Guvernul trebuie să-şi facă treaba. "Cei care au câştigat alegerile să guverneze, dar respectând regulile jocului democratic. Faptul că nu respectă regulile ne face să ieşim în fiecare seară", a spus bărbatul.

În continuare, oamenii au avut la ei steaguri ale României şi pancarte şi au strigat sloganuri care se aud de aproape 50 de seri în centrul Oradiei: "Asta e hoţie, nu democraţie", "Jos guvernul mafiot" ori "Suntem români şi ne vom apăra / Pământul ţara şi justiţia / Ale, ale, ale ale / Eşti o ruşine PSD".

Ca să demonstreze că ei sunt nucleul tare, oamenii au spus şi că vor fi în stradă şi în seara de Paşte, dacă va fi nevoie.