Selecţionata judeţeană U16 a Bihorului a remizat, scor 2-2, joi, la Timişoara în primul joc din sferturile de finală ale Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal.

Bihorenii au fost conduşi încă după primul sfert de oră, cu 2-0, ratând două bune oportuniţăţi de a reduce din diferenţă prin Mladoniczky şi Nichita.

Treziţi puţin din letargie la pauză, jucătorii bihoreni au început excelent mitanul secund, reuşind să reducă din diferenţă prin Nichita (excelent servit de Mldoniczky).

Gazdele au ratat şansa de a reface diferenţa de două goluri, nimerind bara porţii lui Anca-Trip, mitanul secund aparţinându-le bihorenilor care au echilibrat jocul şi au reuşit chiar să egaleze prin Mladoniczky.

Partida s-a încheiat cu o remiză echitabilă, conturată după două reprize diametral opuse, prima dominată de gazde, a doua de oaspeţi, care avantajează formaţia bihoreană în vedere calificării în careul de aşi al competiţiei.

Selecţionata Bihorului a evoluat în formula: Anca-Trip - Chiş, Bactăr, Boneta, B. Popa, Ciobriş, Indrieş, Bogdan, Mladoniczky, Nichita, Şipoş (70 Ilieş).
Pe bancă: Caciora - Cervinschi, Varodi. Antrenori: Lucian Ciocan şi Halasz Laszlo.

La meci au fost prezenţi şi Valer Vancea, preşedintele AJF Bihor, şi Călin Cheregi, preşedintele Comisiei Tehnice.