În urma desfășurării în perioada 11 - 13 aprilie, la Brăila, a Finalei celei de-a XXIII-a ediții a Campionatului Național de Karate Fudokan, stilul Shotokan Fudokan, pentru copii, toți cei opt sportivi ai clubului orădean Fudoshin s-au calificat pentru întrecerile Campionatului European, care vor avea loc la sfârșitul lunii mai la Galați.

La concursul de la Brăila au participat aproximativ 300 de sportivi (fete și băieți) de la 36 de cluburi, care s-au întrecut în probele de kata, enbu, kumite, atât în probele individuale cât și pe echipe.

Karateka de la clubul orădean Fudoshin (antrenori prof. Adriana Turla și Mihai Turla), au obținut câteva rezultate remarcabile, adjudecânu-și un loc I, trei locuri III și o clasare pe poziția a IV-a.

Pe primul loc și cele mai bune rezultate le-au obținut: Alexandru Slăvescu, Daniel Cosma și Darius Brândaș, component echipei de kata copii 6-7 ani, deveniți campioni naționali.

Pe locul III s-au situat aceiași Alexandru Slăvescu și Daniel Cosma, la enbu masculin copii 6 - 7 ani, din nou Alexandru Slăvescu, la kihon ippon kumite copii 6 - 7 ani, și Laurențiu Avram, Cosmin Cosma, Alexandru Bot și Patric Sotoc, componenții echipei de kumite copii 12 - 13 ani.

În fine, locul al IV-lea a fost cucerit tot de Alexandru Slăvescu, la kata individual copii 6 - 7 ani.

La probele de kata și kumite individual s-au calificat între primii 8 sportivii: Daniel Cosma, Darius Brândaș, Patric Sotoc, Cosmin Cosma, Karina Stance și Laurențiu Avram.

Conform antrenorului Mihai Turla, „această finală de Campionat Național a fost și un criteriu de calificare pentru Campionatul European de Karate Fudokan care se v-a desfășura la Galați în perioada 30 mai - 1 iunie 2014, iar toți sportivii C.S. Fudoshin Oradea, enumerați mai sus, prezenți la Finala de la Brăila s-au calificat la Campionatul European".