Angrenaţi în competiţiile naţionale, voleibaliştii şi fotbaliştii juniori de la CSS LPS Bihorul au înregistrat rezultate bune la începutul acestei săptămâni.

Echipa de volei masculin juniori II a clubului LPS Bihorul Oradea a participat la începutul acestei săptămâni la Râmnicu Vâlcea la faza sferturilor de finală a Campionatului Naţional.

Elevii antrenoarei Anca Jimborean au disputat trei jocuri, obţinând o victorie, 3-1, cu CN "Nicu Gane" Fălticeni, şi două înfrângeri, 0-3, cu gazdele de la CSM Râmnicu Vâlcea şi 0-3, cu Steaua Bucureşti. Clasaţi pe locul III, orădenii au obţinut calificarea pentru faza următoare.

Echipa LPS Bihorul a fost formată din Andrei Crişan, Adrian Ursachi, Geany Miclăuş, Ionuţ Marian, George Pantea, Alex Bochiş, Bogdan Popa, Raul Sagău, Claudiu Covaci, Roland Turzo, Sebastian Gherman, Cătălin Cotuna şi Vlad Vaida.

Pe de altă parte, echipele de fotbal juniori mari de la CSS LPS Bihorul au avut programate jocuri în ultima etapă în compania formaţiilor similare de la LPS Cluj. Meciurile din etapa a V-a a returului Campionatului Naţional, a doua din acest an, au avut loc la Cluj şi au fost favorabile orădenilor, care la juniori A au remizat cu scorul de 3-3, iar la juniori B s-au impus cu 4-1. La juniori A antrenor este directorul adjunct al clubului Lucian Stance, iar la juniori B Vasile Puşcaş.