Alteţii orădeni legitimaţi la cluburile CS Universitatea - CS Municipal şi LPS Bihorul - CSU, pregătiţi de antrenorii Mariana şi Virgil Preda, au obţinut rezultate dătătoare de speranţe, la prima etapă a Grand Prix-ului de sală, concurs rezervat seniorilor, tineretului şi juniorilor mari şi desfăşurat la Bucureşti sâmbăta şi duminica trecută.

Lenard Norbert a izbutit să se impună în cadrul concursului de triplusalt seniori, după o săritură care a măsurat 14,54 m. De asemenea, tot la triplusalt, dar la fete, Laura Bojan s-a clasat pe poziţia a IX-a, la junioare I, cu rezultatul de 11,52 m.

În cadrul consursulului de săritură în lungime seniori, Andrei Sasca a terminat al III-lea, cu un rezultat de 7,22 m. Coechipierul său, Silviu Uivărăşan, s-a clasat în finalul concursului de tineret pe locul al II-lea, după o săritură care a măsurat 7,02 m. Cu această performanţă el a ocupat şi locul al VII-lea în cadrul întrecerii rezervate seniorilor.

În concursul fetelor, Hallai Erika a încheiat întrecerea de senioare pe locul al VII-lea, după o săritură care a măsurat 5,52 m. Din păcate coechipiera sa, multipla campioană naţională Cornelia Deiac nu a reuşit să se califice în finală, după ce a avut trei sărituri depăşite.

În ceea ce o priveşte pe Ligia Grozav, aceasta îşi continuă nestingherită ascensiunea, ea reuşind să câştige concursul de sărituă în înălţime al fetelor, la categoriile de tineret şi junioare I, după ce a trecut peste ştacheta înălţată la 1,70 m.

În cadrul aceleaşi reuniuni, atletele senioare de la CS Crişul Oradea, pregătite de fosta campioană mondială Ella Kovacs, au obţinut, la rându-le, câteva rezultate promiţătoare. Astfel, Koroji Dorina a reuşit să încheie cursa de 800 m liber cu timpul de 2 minute şi 17 secunde, ocupând în final poziţia a V-a, în timp ce la doar trei secunde distanţă de acesta s-a situat coechipiera ei Rodica Ciani, care a ocupat locul al VI-lea.