Celebrul cântăreț Ricky Martin se confruntă cu acuzații de incest. Un nepot de-al său în vârstă de 21 de ani susține că a avut o relație amoroasă cu Ricky Martin care a durat șapte luni, timp în care cântărețul originar din Puerto Rico l-ar fi „atacat fizic și psihic”. Cântărețul, prin avocații săi, a negat vehement acuzațiile, susținând că tânărul său nepot are probleme mentale.

Publicația spaniolă Marca scrie că Ricky Marin (50 de ani) a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico la începutul acestei luni, iar cel care a cerut ordinul ar fi chiar nepotul interpretului, Dennis Yadiel Sanchez. Potrivit presei din Puerto Rico, nepotul lui Martin susține că vedeta nu ar fi acceptat faptul că cei doi au încheiat relația. 

Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz „complet false şi contrafăcute” într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni.

Mai mult, spun avocații, Sanchez ar fi fost denunţat recent de o femeie după ce ar fi hărţuit-o şi ”a ameninţat-o să-i distrugă viaţa”.

De asemenea, echipa juridică a lui Martin a declarat că reclamantul „se luptă cu probleme grave de sănătate mintală” şi a respins definitiv acuzaţiile „dezgustătoare”, notează News.ro. 

„Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – şi nu va fi niciodată – implicat în vreun fel de relaţie sexuală sau romantică cu nepotul său”, a declarat, vineri, avocatul Martin Singer. „Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Cu toţii sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai presus de toate, aşteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele”, a adăugat el.

Unul dintre frații lui Ricky Martin, Eric Martin, a declarat pentru The Latin Post că nepotul său suferă de „probleme mintale” şi este „foarte sigur că tânăra lui rudă nu spunea adevărul”.

Ricky Martin a transmis o poziție pe Twitter: „Ordinul de protecţie împotriva mea se bazează pe acuzaţii complet false, aşa că voi răspunde prin procesul judiciar cu faptele şi demnitatea care mă caracterizează. Deoarece este o chestiune juridică în curs de desfăşurare, nu pot face declaraţii detaliate în acest moment. Sunt recunoscător pentru nenumăratele mesaje de solidaritate şi le primesc din toată inima”.

Cântărețul latino este căsătorit cu artistul Jwan Yosef. Cei doi au patru copii, toți născuți de mame surogat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!