Primăria Oradea a anunţat, vineri, că a publicat pe SEAP anunţul privind organizarea licitaţiei pentru atribuirea lucrărilor la aquaparkul ce urmează să fie ridicat cu fonduri europene în locul Ştrandului Municipal.

Potrivit comunicatului transmis presei, documentele privind organizarea procedurii de licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului de achiziţie publică a lucrărilor şi a dotării Complexului Nymphaea din cadrul proiectului "Dezvoltarea turismului de agreement prin crearea Complexului Wellness Termal Nymphaea Oradea" au fost postate miercuri, 20 august.

"Autoritatea contractantă este Municipiul Oradea, iar documentaţia de atribuire se găseşte pe SEAP, ataşată anunţului de participare la secţiunea Documentaţie şi Clarificări. Termenul limită de depunere a ofertelor este 17.10.2014, ora 10.00, iar ofertele se depun la sediul Primăriei Municipiului Oradea, în Sala Ghişeelor", arată comunicatul, precizând şi că garanţia de participare este de 1.397.296,03 lei.

Valoarea estimată a construcţiei se ridică la 71,298 milioane de lei, fără TVA.

Ofertele urmează să fie deschise pe 17 octombrie, la ora 13, fapt ce confirmă criticile BIHOREANULUI de la începutul verii, când Primăria s-a încăpăţânat să închidă Ştrandul Municipal deşi la vremea respectivă nu avea nici măcar proiectul. Orădenii au fost privaţi, astfel, pe nedrept de posibilitatea de a-şi petrece timpul liber aici sau, pur şi simplu, de cea de a face o baie în perioadele lungi de sistare a furnizării apei calde de către oraş.

Citiţi pe această temă şi articolul "Închis degeaba! Primăria a închis Ştrandul Municipal, deşi Aquaparkul nu are nici măcar proiect"