V-aţi săturat să petreceţi în cluburi obişnuite, unde, în sezonul estival, temperaturile urcă până în tavan? Din 12 iunie, aveţi o alternativă. Orădenii dornici de distracţie în aer liber sunt invitaţi la party-urile Rivo Summer Club organizate în fiecare vineri la Hanul Pescarilor (Săldăbagiu de Munte).

La Rivo Summer Club petrecerea se savurează lângă piscină, cu cocktailuri răcoritoare în mână. Pe 12 iunie, party-ul, care se ţine sub motto-ul "Vino să ne cunoaştem!", va începe de la ora 22, atmosfera fiind asigurată de mixurile lui DJ Gabriel M. Domnişoarele şi doamnele au intrare gratuită, iar bărbaţii vor plăti 25 lei.

Iniţiatorii Rivo Summer Club vor deschide, în luna iunie, pe malul Crişului Repede, între hotelurile Continental Forum şi DoubleTree by Hilton, un restaurant nemaivăzut în Oradea. Rivo Restaurant & Lounge va avea o terasă în consolă, precum şi o zonă de lounge în aer liber, cu mese, şezlonguri şi chiar baldachine. La aşa o construcţie, şi mâncarea va fi pe măsură, având specific mediteranean.