Compania orădeană de asigurări RO-Asist, cunoscută pentru că a oferit, în premieră clienţilor săi, serviciu gratuit de tractare gratuită în caz de accident, a deschis, luna aceasta, două noi puncte de lucru, pe Bulevardul Decebal nr. 14 (înainte de florăriile Nina) şi în galeriile Real II.

Potrivit reprezentanţilor firmei, pe lângă voucherul de tractare gratuită, cei care îşi fac asigurare la cele două noi puncte de lucru primesc în plus şi o reducere de 5%. Promoţia este valabilă până la sfârşitul lunii octombrie.

"Dorim să ne extindem şi să le oferim clienţilor cele mai bune preţuri, pentru că avem încredere în noi şi pentru că ştim să oferim un serviciu pe care nu îl mai oferă altcineva pe piaţă: tractare gratuită în caz de accident, maşină la schimb în caz de accident şi asistenţă la daună", au transmis reprezentanţii companiei.

La RO-Asist, poliţa RCA are bonificaţii imbatabile: livrarea poliţei la domiciliu, tractarea autoturismului avariat, maşină la schimb până la repararea acestuia şi asistenţă juridică. Toate, incluse în preţul asigurărilor obligatorii.

Citiţi pe această temă şi articolul "Asigurare cu favoare: O firmă orădeană furnizează asigurarea auto la pachet cu o mulţime de gratuităţi"