Celebrul actor american Robert De Niro a confirmat că i s-a născut al șaptelea copil. Astfel, starul unor filme ca „Raging Bull”, „Taxi Driver”, „Silver Linings Playbook” sau mai recentele „Dirty grandpa” și „The Irishman” a devenit din nou tată la 79 de ani.

De Niro a făcut anunțul într-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistei Brittnee Blair de la ET Canada, în timp ce promova noul său film „About My Father”. Ea a spus: „Știu că ai șase copii”, iar actorul a corectat-o, răspunzând: „Șapte, de fapt. Tocmai mi s-a născut un copil”.

Un reprezentant al actorului a confirmat ulterior pentru publicația menționată că actorul este acum tată a șapte copii, notează Hotnews.ro. 

De Niro are doi copii, Drena - 51 de ani - și Raphael - 46 de ani, cu prima sa soție, Diahnne Abbott. Actorul în vârstă de 79 de ani are doi gemeni de 27 de ani, Aaron și Julian, cu o fostă iubită, Toukie Smith. Ulterior, s-a recăsătorit și mai are doi copii cu fosta soție Grace Hightower, Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani, arată aceeași sursă. 

Robert De Niro a fost fotografiat în public pe 22 martie cu iubita lui, Tiffany Chen, care părea să fie însărcinată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!