Orădeanul Robert Patai, în vârstă de 33 de ani, cântă într-o nouă ediţie live a emisiunii-concurs Vocea României, transmisă de PRO Tv. Emisiunea începe marţi seară, de la ora 20.15.

Pentru a trece mai departe în competiţie, orădeanul are nevoie de voturile publicului. Acestea pot fi transmise prin SMS, la numărul 1276, cu textul "ROBERT". Liniile de vot vor fi deschise după ce va cânta ultimul concurent. "Am nevoie de voturile orădenilor ca să pot trece mai departe", spune cântăreţul.

Robert este unul dintre finaliştii din echipa lui Horia Brenciu şi a ajuns în această etapă a concursului după ce a fost salvat chiar de antrenor în urmă cu două săptămâni. Atunci, orădeanul nu a obţinut destule voturi pentru a fi printre cei care merg automat mai departe în competiţie.

Interpretul a ajuns la Vocea României după ce i-a impresionat pe cei patru antrenori (Horia Brenciu, Loredana Groza, Marius Moga şi Smiley) cu melodia Purple Rain a lui Prince. Apoi, în duetele eliminatorii, Robert a fost ales în detrimentul unui absolvent al Academiei de Muzică din Cluj, după interpretarea cântecului "All for love". În urmă cu două săptămâni, în prima emisiune live, Robert a cântat melodia "Crazy", a lui Gnarls Barkley.