Asociaţia "Jazz Rock Transilvania", în parteneriat cu Lord's Pub şi Utopium organizează pe 27 şi 28 iunie, la Moara Răsărit prima ediţie a festivalului "Love for Live", un concept care promovează muzica live din mai multe genuri.

Unul dintre capetele de afiş ale evenimentului va fi formaţia de rock alternativ Alternosfera, una dintre cele mai longevive de acest gen din Republica Moldova, care se va afla pentru prima oară în Oradea. Cel mai recent album al lor, "Epizodia", a fost lansat în martie 2013. De asemenea, în halele fostei mori va concerta C.T.C., trupă românească de hip-hop înfiinţată în 1999 de Doc, Deliric şi Vlad Dobrescu.

De asemenea, la "Love for Live" vor da recitaluri şi artişti locali precum formaţia N.O.R., care-şi pregăteşte primul material discografic, AnySound, trupă alternative/grunge, inclusă în Top 10 speranţe 2014 întocmit de Radio Guerilla, Dj Klaus EB, precum şi rapperul Saylas.

Un bilet pentru ambele zile ale evenimentului costă 29 de lei, iar pentru una 15 lei, în cazul în care acestea sunt achiziţionate din timp de la organizatori. La intrare acestea vor costa 20 lei (o zi) ori 35 lei (ambele zile).