Două orădence îşi continuă drumul spre a deveni Next Diva, în cadrul reality-show-ului concurs transmis de Euforia TV. Fostă prezentatoare a TVS Oradea şi a TTV, Romana Fărcaş este una dintre ele. Romana a fost aleasă dintre sute de alte concurente şi consideră că această emisiune poate fi un prilej de a-şi lansa cariera în televiziunea naţională.

"După ce au ales 27 de fete din toată ţara, am plecat pentru un cantonament la Bucureşti, iar apoi am filmat prima emisiune. La prima eliminare, când juriul a ales 15 fete, eu şi Georgiana am mers mai departe", spune Romana, care e şi iubita fotbalistului CFR Cluj, Ioan Hora.

Aşadar, juriul, format din Andreea Bănică, jurnalistul Dan Boerescu, fost director al revistei Playboy şi coregraful Anderson Tonkins, a ales-o şi pe orădeanca Georgiana Cristea, o fostă apariţie în BIHOREANUL, la rubrica Frumoasele Bihorului, între primele 15 concurente.

Pentru a continua în concurs, fetele au trebuit să treacă printr-o probă a costumelor de baie, dar şi una în care ele aveau la dispoziţie 40 de secunde în care să demonstreze ceva ce le reprezintă. "Eu am jucat rolul prezentatoarei emisiunii Next Diva, pentru că aşa sunt obişnuită pe ecran", spune Romana. Cealaltă orădeancă, Georgiana, a dansat pe muzică latino.

Emisiunea Next Diva este transmisă în fiecare marţi pe Euforia TV, de la ora 20. La fiecare ediţie a emisiunii, o concurentă va fi eliminată. Show-ul poate fi urmărit şi în reluare duminica de la ora 17.