Poveste de groază, în Italia, unde o româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă cu patru focuri de armă în parcarea unui supermarket Auchan din localitatea Cuneo.

Site-ul stirileprotv.ro scrie, citând La Stampa, că tragedia s-a petrecut vineri după-amiază. Mihaela Apostolides, născută la București, dar rezidentă în Saluzzo, a fost împușcată mortal chiar de partenerul ei, pe nume Francesco Borgheresi, împreună cu care a mers la magazin.

Nu se cunosc pe deplin circumstanțele și nici cauza evenimentului, însă Borgheresi este militar în Florența și are 42 de ani. Chiar el ar fi fost cel care a chemat poliția, recunoscând cumplita crimă.

„La sosirea la fața locului, polițiștii au găsit-o pe româncă într-o baltă de sânge, într-un autoturism Fiat Panda, pe scaunul din dreapta. Ea fusese împușcată de trei ori în zona pieptului și o dată în mână”, arată sursa citată.

„Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!", le-ar fi spus bărbatul anchetatorilor, conform observatornews.ro.

Din câte se pare, cei doi se cunoșteau de circa doi ani. Femeia locuia de 7 ani în Italia și a lucrat ca îngriitoare, dar și chelneriță în diferite cluburi sau restaurante de noapte din Cuneo.