Lumea poker-ului se amuză în aceste zile de un eveniment incredibil petrecut la Melbourne, la cel mai tare concurs de profil din emisfera sudică. Protagonistă a fost o româncă de care nimeni nu auzise până acum, scrie Click.

Ana-Maria Cosma e departe de celebritatea lui Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker de origine română. Totuşi, Negreanu e eclipsat în prezent de Ana-Maria, care a devenit peste noapte vedetă.

Fără să obţină vreun rezultat notabil, eroina noastră s-a făcut remarcată în această săptămână cu un incident haios consumat la Aussie Millions Poker Championships, în compania celor mai valoroşi pokerişti de pe planetă. Ce s-a întâmplat? La o banală mână desfăşurată la masa cu numărul 32, dealer-ul a oprit jocul observând că celularul româncei se aprinsese după ce Ana-Maria şi-a atins în mod accidental telefonul cu sânii.

Chemat de urgenţă, directorul turneului a analizat situaţia şi a decis s-o penalizeze pe simpatica brunetă cu cinci minute în afara mesei de joc. Şocată, românca a protestat vehement, subliniind ridicolul situaţiei, dar degeaba.

"Nu pot să-mi controlez sânii!", a argumentat Ana-Maria spre amuzamentul celorlalţi concurenţi. Revenită la masă după cele cinci minute de "exil", Cosma n-a mai rezistat mult, fiind eliminată din concurs de un american mult mai experimentat, Randy Lew. Cu un as şi un valet, Ana-Maria a riscat un all-in, dar Randy avea o pereche de popi.