Baletul din Győr, compus din artişti cu renume internațional, va ajunge în Oradea, vineri, la Sala mare a Teatrului, unde va susţine spectacolul "Romance".

Coregrafia spectacolului de balet "Romance" a fost elaborată pe mai multe melodii semnate de compozitorul maghiar Kodály Zoltán, "devenind astfel un omagiu adus marelui muzicolog, pedagog muzical şi cercetător al muzicii populare", se arată într-un comunicat de presă transmis de Teatrul Szigligeti.

"Romance" va avea loc vineri, de la ora 19, la Sala mare a Teatrului. Biletele pentru spectacol pot fi cumpărate online de pe Szigligeti.biletmaster.ro sau de la caseria Teatrului, iar preţul lor variază între 20 şi 40 de lei, în funcţie de locul ales în sala instituţiei de cultură.

Doritorii pot cumpăra și abonamente de primăvară "Varadinum", care pot fi folosite la patru spectacole ale Teatrului Szigligeti la alegere, inclusiv la cel al Baletului din Győr din 21 mai. Preţul abonamentului este de 100 de lei și poate fi cumpărat tot de la casierie.