Studiul a fost realizat pe un eşantion de 6.678 de femei, iar peste 60% dintre ele au spus că nu s-ar da la o parte de la o aventură de-o noapte cu o vedetă, dar nu oricare.
Starul care le-ar atrage cel mai uşor în patul lui este Hugh Jackman, iar 36% dintre femei ar uita de iubitul lor preţ de câteva ore de amor cu actorul.

Româncele consideră că vedeta autohtonă cu cel mai mult sex appeal este Mircea Badea. 24% dintre ele nu ar sta pe gânduri şi s-ar arunca imediat în braţele sale, dar numai 19% şi-ar părăsi partenerul pentru o relaţie cu Badea. În 2008, realizatorul emisiunii "În gura presei" a primit distincţia de "cel mai sexy star TV".

Printre preferinţele femeilor din România se află şi Adrian Mutu, alături de care 14% şi-ar înşela iubitul, dar şi Ştefan Bănică, care ar putea să ducă în patul lui 9% dintre femei.

Dacă Badea, Bănică şi Mutu ar fi buni pentru o aventură de o noapte, Radu Vâlcan este vedeta pentru care 13% dintre femei şi-ar părăsi iubiţii şi ar vrea să facă un copil cu vedeta Acasă TV.