Locatarii blocului 33 din Craioviţa Nouă au avut parte de o surpriză de proporţie duminică dimineaţă. Puţin după ora 8.00, oamenii au fost fost treziţi de zgomotul unui pichamăr ce încerca să demoleze un beci contruit de un vecin chiar în grădina de flori din faţa blocului.

O familie care locuieşte la etajul 1 într-un bloc din Craiova şi-a construit un beci în grădina din faţa blocului. În urma sesizărilor făcute de vecini, Primăria a cerut demolarea beciului.

Construcţia subpământeană s-a dovedit a fi un mic buncăr din beton armat, cu chepeng şi aerisire ca de submarin, scriu jurnaliştii de la Gazeta de Sud. Proprietara Nicoliţa Băcanu susţine că beciul a fost făcut pentru că spaţiul din apartament se dovedise insuficient. „Aveam şi noi, murături şi altele acolo, că e mic apartamentul, unde să le ţinem? Nici nu era mare beciu': 2,60 pe 1,60, că aşa am făcut cererea acum un an jumate la primărie. Am cerut concesionarea sau închirierea spaţiului şi ni s-a zis să mergem acasă că nu vine nimeni să ne amendeze că este în pământ, nu afectează pe nimeni cu nimic. Iar acum au venit să ni-l demoleze", a declarat aceasta pentru gds.ro.