Echipa naţională a României a remizat, vineri seara, cu Irlanda de Nord în grupele Ligii Naţiunilor, scor 1-1, în partida de debut a lui Mirel Rădoi pe banca tricolorilor. Golul echipei noastre a fost înscris de fotbalistul bihorean George Puşcaş. Acesta s-a arătat dezamăgit de rezultatul final şi-l consideră nedrept. 

"Faptul bun este că am avut ocazii, am avut posesia, am făcut un joc, dar supărător este că am plecat cu un punct. Este un rezultat nedrept. Trebuie să ne mobilizăm mai bine, să stăm cu capul sus. După meciul pe care l-am făcut, e supărător pentru toată lumea să plecăm cu un punct. Fotbalul e nedrept câteodată. Şi portarul lor a fost într-o formă bună, am avut multe ocazii. Trebuie să dăm mai mult şi să înscriem în meciul următor", a spus atacantul după meci, potrivit DigiSport.ro.

Aceasta a fost prima rundă din faza grupelor în Liga Naţiunilor. Tot vineri seara, în aceeaşi grupă, Austria s-a impus în Norvegia, scor 2-1.

Primul gol al partidei dintre România şi Irlanda de Nord a fost înscris de George Puşcaş, în minutul 25. După o fază fixă, căpitanul Vlad Chiricheş i-a pasat lui Puşcaş în faţa porţii, iar acesta a marcat.

Naţionala României a trecut în superioritate numerică în minutul 39, când Josh Magennis a fost eliminat după ce a văzut de două ori cartonaşul galben. Chiar şi aşa, elevii lui Rădoi nu au mai reuşit să marcheze până la final, deşi au jucat cu un om în plus mai bine de 55 de minute. În schimb, Irlanda de Nord a egalat pe finalul partidei, în minutul 86, prin Whyte, care a înscris cu capul.