Deşi nu avem încă nici un stadion care să îndeplinească toate cerinţele pentru găzduirea unui asemenea eveniment, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că a discutat cu oficialii Federaţiei Ungare de Fotbal posibilitatea organizării în 2020 sau în 2024 a turneului final al Campionatului European.

"Încercăm să sensibilizăm Preşedinţia, Guvernul, Parlamentul şi un alt stat de lângă noi cu care să putem organiza un Campionat European, care poate fi în 2020 sau 2024. Am parcurs rapid un contact cu Federaţia Ungară de Fotbal, reprezentată de Sandor Berzi, care e în relaţii foarte apropiate cu premierul Viktor Orban. Orban a făcut 80 de centre la nivelul Ungariei prin facilităţi fiscale pentru multinaţionale, în special Coca-Cola, care a băgat foarte mulţi bani. Domnul Orban s-a arătat dispus să înceapă discuţiile la nivel de Guvern, pentru că va fi o decizie politică fără doar şi poate", a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că a trimis o scrisoare primului ministru Emil Boc în care i-a prezentat proiectul pentru turneul final al CE. "Am trimis-o ieri, şi aşteptăm acum să vedem care sunt semnalele. Am depistat opt-nouă oraşe în care să se construiască stadioane, din care să fie alese cinci-şase oraşe maxim. Aceste investiţii ar rămâne în ţara asta şi ar fi folosite de cetăţenii români. Ne-am săturat de stadioanele gen Dinamo, Giuleşti şi mai ştiu eu, care nu ne dau nicio posibilitate de civilizaţie", a afirmat Sandu.