Reprezentativele Slovaciei, Cehiei, Franţei, Ungariei şi României, considerate cele mai puternice echipe de fotbal-tenis din lume, dar şi echipa CS Crişul Oradea au jucat sâmbătă în cadrul Turneului Celor VI Naţiuni la Fotbal-Tenis, organizat pentru a treia oară la Oradea, în Sala Antonio Alexe.

La sfârşitul zilei competiţionale, selecţionata României a acumulat 9 puncte şi s-a poziţionat pe ultima treaptă a podiumului, fiind devansată de echipa Slovaciei şi Cehiei, care au acumulat 14, respectiv 12 puncte.

România învins Ungaria în meciurile la simplu şi dublu, cu scorul de 2 la 0 în ambele partide, dar a fost învinsă cu acelaşi scor în partida de triplu.

Un rezultat surprinzător a reuşit echipa CS Crişul, care, deşi a jucat în această competiţie numai pentru că echipa Elveţiei nu şi-a confirmat prezenţa, a reuşit să învingă echipa naţională a Franţei, şi a terminat pe poziţia a cincea.

Turneul Celor VI Naţiuni la Fotbal-Tenis a fost organizat de către Federaţia Română de Fotbal-Tenis (FRFT) împreună cu Direcţia pentru Sport a Judeţului (DSJ) Bihor.