Jucătorii pot profita acum de cea mai mare cotă pentru victoria României acordată de Mozzart Bet. Nu ai deja cont? Intră pe www.mozzartbet.ro şi fă-ţi cont rapid. Te poţi bucura şi de bonusul de bun venit de 100% la prima depunere, dar şi de Happy Monday Bonus.

Armenia are şase puncte după primele două jocuri în grupa J şi cu siguranţă îşi doreşte să continue aşa. România a bătut Macedonia şi a pierdut, oarecum aşteptat, în faţa Germaniei, dar, per total, nu a lăsat o impresie proastă. Realist vorbind, tricolorii se pot bate pentru locul doi în grupă, dar pentru asta trebuie să câştige la Erevan. Elevii lui Rădoi au demonstrat că au calităţi în acest sens, aşa că avantajul este de partea lor.  

După egalul spectaculos cu Polonia (3:3) şi victoria de rutină din San Marino, Ungaria va mai face un popas de relaxare, de această dată în Andorra. Doi fără probleme.

Anglia - Polonia nu e un meci de 1 bătut în cuie, dar insularii au, totuşi, un lot mai bun decât polonezii, care nici nu pot conta pe serviciile lui Lewandowski, accidentat la genunchi.

Austria - Danemarca poate fi o partidă echilibrată, între două formaţii apropiate valoric, dar cu un plus în favoarea oaspeţilor antrenaţi de Hjulman Kasper, care au un golaveraj de 10:0 după primele două etape.

După egalul din Finlanda (2:2), Bosnia primeşte vizita puternicei echipe a Franţei. Elevii lui Deschamps au bifat deja un semieşec în faţa Ucrainei (1:1), aşa că nu-şi permit alte surprize. În mod normal, doi.

Germania nu a excelat la Bucureşti, dar a arătat, fără echivoc, că este cea mai completă echipă din grupa României. Macedonia se va întoarce fără puncte de la Duisburg.

Grecia s-a întors cu un punct din Spania şi speră să câştige în faţa Georgiei, care s-a dovedit, însă, o nucă foarte puternică tocmai în faţa Furiei Roja (a pierdut în prelungiri). Balanţa înclină în favoarea elenilor.

Irlanda de Nord - Bulgaria e un meci între două formaţii, care, la drept vorbind, nu au şanse foarte mari să prindă unul din primele două locuri. Poate că tenacitatea şi ambiţia gazdelor le conferă o şansă în plus.

Liechentstein, chiar dacă e o naţională de umplutură, a mai reuşit să pună, sporadic, pe jar câte un adversar. Islanda nu mai joacă aşa cum a făcut-o la Euro 2016, dar e cu siguranţă o naţională mai valoroasă.

Lituania nu s-a calificat la nici un turneu final de până acum şi nu o va face nici de această dată. Italia se impune de obicei în asemenea meciuri fără să apese prea tare pedala şi fără să înscrie multe goluri. Italia are cea mai mare cotă la Mozzart Bet.

Moldova a arătat, prin cele opt goluri încasate în Danemarca, că nu are nici o treabă în aceste calificări. Fără să fie o echipă de top, Israelul ar trebui să câştige la Chişinău.

Situaţie aproape identică şi în cazul meciul San Marino - Albania. Oaspeţii nu rup gura târgului, dar echipa gazdă e mult prea slabă.

Scoţia a făcut două egaluri în faţa unor echipe apropiate valoric (Austria şi Israel), dar acum primeşte vizita nordicilor din Insulele Feroe, care sunt mult mai slab cotaţi.

Un meci cu multe semne de întrebare este Spania - Kosovo, având în vedere că ibericii nu recunosc independenţa acestui stat. Strict fotbalistic vorbind, unu cât casa.

Ce-a luat pe mere (1:1 în Franţa), Ucraina a dat pe pere (1:1 acasă cu Finlanda). Kazahstanul este însă o naţională mai modestă, şi, în mod normal, galben-albaştrii n-ar trebui să aibă dificultăţi.

(advertorial)