Şase Lamborghini Huracan, inclusiv Coupes, Spyders şi Performante, au traversat "tărâmul lui Dracula, unul din cele mai spectaculoase şi mai dificile itinerarii din lume", pentru a filma un spot publicitar. Reclama poate fi deja vizionată pe site-ul producătorului auto de lux.

În periplul lor prin România, maşinile de lux au trecut printre oi şi căruţe, ba chiar trei Lamborghini au fost obligate să meargă "la pas", în spatele unui tractor.

Traseul maşinilor a urcat prin cei mai înalţi munţi din România, oferind vederi impresionante şi schimbări rapide ale peisajului, trecând de la terenuri aride la văi verzi.

Potrivit site-ului Lamborghini, convoiul a plecat din Sibiu, a trecut prin satul Cârţişoara, şi au testat viteza prin faimoasele curbe ale şoselei care străbate Munţii Făgăraş. 

"Cele şase Lamborghini au urcat la Bâlea Lac, punctul cel mai înalt, şi apoi au coborât la impresionantul baraj Vidraru, unde există ruinele castelului lui Vlad al III-lea al Valahiei, care a fost o sursă de inspiraţie pentru scriitorul Bram Stocker în crearea personajului Dracula", se mai spune în comunicatul Lamborghini.

Pe Transfăgărăşan, vedeta a fost Lamborghini Huracan Performante, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, care dispune de un motor V10 cu 630 de cai putere, capabil să ajungă la 100 de kilometri pe oră în 2,9 secunde.