Întâmplare de pomină în judeţul Sibiu, unde un agent de poliţie a fost lovit şi dezarmat de către şoferul unui camion ce transporta lemne tăiate ilegal pe care îl oprise în trafic şi de pădurarul care a intervenit în apărarea şoferului.

Potrivit News.ro, întâmplarea a avut loc în localitatea Slimnic. Poliţistul a oprit în trafic un camion care transporta lemne tăiate ilegal şi care avea şi Inspecţia Tehnică Periodică expirată.

Şoferul camionului, un individ de 35 de ani, a fugit de la locul controlului, iar poliţistul a pornit în urmărirea lui. Iritat că e urmărit, şoferul a devenit recalcitrant, a intrat pe o stradă lăturalnică din localitate şi s-a oprit în faţa casei pădurarului, care a sărit în apărarea sa.

La un moment dat, din casă a ieşit pădurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea fără muniţie, şi i-a rupt uniforma, arată sursa citată. La un moment dat pădurarul şi şoferul s-au refugiat în casă, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor de la Serviciul de acţiuni speciale al IPJ Sibiu.

Cei doi agresori au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetaţi pentru ultraj.