România a avut parte de un meci mai uşor decât un antrenament de acomodare cu efortul în compania modestei echipe a Iranului, pe care elevii lui Istvan Kovacs au zdrobit-o literalmente cu un scor greu de anticipat pentru un meci de Cupa Mondială: 26-1.

În primele 16 minute ale partidei, România a marcat tot de atâtea ori, având o medie de un gol pe minut. După 16-0 la pauza mare, românii au început să mai şi rateze, dar nu mult, tabela urcând până la scorul de 22-0 după trei sferturi.

La începutul sfertului patru, Jafiri a smuls ropote de aplauze în momentul în care a înscris golul de onoare al echipei Iranului.

Produs 100% al poloului orădean, Ramiro Georgescu a fost golgheterul partidei cu cinci goluri marcate.

România a aliniat pentru primul meci din acest turneu următorul lot: Stoenescu, Drăguşin - Cosmin Radu 3, Andrei Iosep 1, Andrei Buşilă, Ramiro Georgescu 5, Mihnea Chioveanu, Alex Matei 4, Dmitri Goanţă 4, Kadar Kalman, Nicuşor Diaconu 3, Tiberiu Negrean 4, Andrei Creţu 2, Câmpianu. Antrenori: Kovacs Istvan şi Ladislau Balanov.

Greul însă abia miercuri începe, când România va întâlni reprezentativa Australiei, într-un test foarte greu pentru băieţii noştri. Meciul va debuta la ora 17 şi va fi transmis de TVR 1.