Moment romantic la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris: După cursa de 3.000 de metri cu obstacole, în care a reușit să stabilească un nou record european, Alice Finot s-a dus în zona în care se aflau susținătorii ei, a îngenuncheat în fața partenerului ei și l-a cerut în căsătorie.

Emoționat, acesta a spus „Da!”. Potrivit presei franceze, atleta i-a dăruit o insignă cu un mesaj de dragoste, pe care o păstrase în echipamentul de concurs. 

Cei doi s-au îmbrățișat în aplauzele spectatorilor de pe Stade de France. 

Alice Finot a terminat pe locul 4 cursa de 3.000 de metri cu obstacole, cu timpul de 8:58.67. Astfel, ea a reușit să bată recordul european, chiar dacă n-a prins podiumul olimpic.

Ulterior, ea le-a spus jurnaliștilor că, înainte de cursă, și-a spus că dacă va alerga distanța în mai puțin de 9 minute, îl va cere de soț pe partenerul ei. 

„Mi-am spus că dacă termin cursa în mai puțin de 9 minute, știind că 9 e numărul meu norocos și suntem de 9 ani împreună, atunci îl voi cere în căsătorie. Nu-mi place să fac lucrurile ca toți ceilalți. Și cum el nu m-a cerut încă, mi-am spus că poate depinde de mine să fac pasul. I-am dat o insignă cu care am alergat, pe care scrie „Love Is in Paris”. El este cel care-mi dă mereu putere”, a spus atleta.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!