Aflat deja la a patra ediție, evenimentul „România ne Unește!” celebrează Marea Unire și Ziua Națională din 1 decembrie.

Spectacolul, organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Municipiului Oradea, va avea loc în 1 decembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Regina Maria Oradea

Ediția din acest an aduce la Oradea un spectacol de muzică folclorică autentică. Vor urca pe scenă: Orchestra Rapsodia Bihoreană - dirijor prof. Liviu Buțiu, Ansamblul Nuntașii Bihorului, Adrian Stanca, Antonela Ferche Buțiu, Florica Bradu, Florentina și Petre Giurgi, Daniela Condurache, Grupul de tulnicărese „Apuseni”, coordonat de Mariana Gligor; Ilie Medrea, Grupul vocal „Lioara” al Școlii de Arte Francisc Hubic, Oradea, prezentator Richard Balint.

Evenimentul este cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile.

Biletele se pot prelua începând din 18 noiembrie de la casieria Teatrului Regina Maria, conform programului de funcționare sau cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Programul agenției TRM: marți între orele 12 și 18, miercuri între orele 10 și 14, joi între orele 12 și 18, vineri între orele 10 și 14, sâmbătă între orele 11 și 13. 

(Visit Oradea)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!