Lăsat acasă de Dunga, care nu l-a convocat la Mondiale, Ronaldinho a profitat din plin de vacanţă. Fotbalistul brazilian a stâns kilogram după kilogram, lucru evidenţiat şi de pozele unor paparazzi, care l-au surprins pe fotbalist pe o plajă din Rio cu o burtă destul de impresionantă.

Acum, starul lui Milan vrea să intre cât mai repede în formă, mai ales că e tentat şi de o nouă aventură, peste Ocean, în "galaxia" de la LA, alături de Beckham. Şi cum brazilienii sunt aşi la dans, primul pas făcut de Dinho pentru a scăpa de kilogramele în plus a fost să se distreze la maxim în cluburi, cu multă mişcare şi apă plată. Mai mult chiar, brazilianul s-a încumetat să urce şi pe scenă, la un concert din Rio de Janeiro, şi să cânte alături de celebrul rapper american 50 Cent.

În multe poze surprinse de paparazzi cu fotbalistul lui AC Milan apare şi o blondă, care-i făcea marcaj strâns atacantului. Presa din Peninsulă a elucidat misterul: femeia se numeşte Lilly, are 27 de ani, şi e make-up artist de profesie. "Gazetta dello Sport" mai scrie că Lilly e "prietena de suflet" a fotbalistului. În ultimele luni cei doi au fost nedespărţiţi şi acum s-au întors împreună în Italia, la Milano, unde Dinho' urmează să-şi decidă viitorul. Rămâne în tricoul lui AC Milan sau pleacă în SUA, la LA Galaxy.

Potrivit unor surse de la "Adevărul", noua prietenă a lui Ronaldinho se numeşte Lili Chevereşanu şi e originară din Timişoara.

Ronaldinho nu ar fi primul component al lotului lui AC Milan care pune ochii pe o frumuseţe din România. Fost antrenor al lui AC Milan, acum la Chelsea, Carlo Ancelotti a pus capăt unei căsătorii de 25 de ani pentru o româncă.