Zeci de membri ai clubului Rotary, alături de alţii din cluburile de tineret Rotaract şi Interact, au plantat, sâmbăta trecută, o sută de puieţi de nuci negri şi alţi o sută de salcâmi în localitatea Finiş.

Orădenii au cooptat 30 de elevi de la şcoala generală din localitate, toate ustensilele necesare acţiunii de plantări fiind asigurate de clubul organizator. Este pentru a noua oară când clubul Rotary împădureşte zone din Bihor, scopul acţiunilor fiind acela de a crea un mediu cât mai sănătos pentru viitorul comunităţilor bihorene. "Rotary Club Oradea îşi doreşte să promoveze cât mai multe acţiuni de plantare şi creare de spaţii verzi", spune preşedintele clubului, Alexandru Moş.

Totodată, rotarienii au donat aparatură electronică școlilor din Căbești, Tășad, Finiș, Hintiriș și Voivozi. Fiecare școală a primit un laptop, un proiector digital, un proiector de documente, un ecran de proiecție și cinci birouri, toate noi. În plus, rotarienii au donat și mingi de fotbal, baschet și volei, veste de departajare și o pompă pentru mingi.