Recorduri care păreau de neatins cad unul după altul. O elevă de numai 19 ani a reuşit ceea ce nimeni nu credea că e posibil: i-a suflat Roxanei Ciuhulescu titlul de femeia cu cele mai lungi picioare din România.

Performanţa este cu atât mai interesantă cu cât Daniela Aciu, manechin din Zalău, pornea cu dezavantajul înălţimii: măsoară „doar" 1,84 metri, cu opt centimetri mai puţin decât vedeta de televiziune.

Fostă participantă la Miss Universe România 2009 (locul 5) şi Top Model România 2008, unde s-a clasat pe poziţia secundă, Daniela este în clasa a XII-a, iar picioarele ei măsoară 1,24 metri, faţă de 1,22, cu cât se putea lăuda Roxana.

Dar vedeta nu i-a purtat pică tinerei concurente. Ba chiar a ajutat-o să treacă peste problemele pe care le avea la casting, unde organizatorii o selectau, dar renunţau la ea când vedeau diferenţa de înălţime dintre concurente.

„În vara anului trecut, m-am întâlnit la mare cu Roxana Ciuhulescu, care a aflat că am picioare mai lungi decât ale ei. M-a luat deoparte şi am stat de vorbă câteva ore. Discuţia cu ea m-a ajutat foarte mult, pentru că Roxana mi-a povestit că şi ea a trecut prin aceleaşi probleme. Ea m-a învăţat să mă plac aşa cum sunt, să nu îi bag în seamă pe cei maliţioşi, să privesc înălţimea mea ca pe o calitate", a declarat tânăra pentru Libertatea.