După ce vineri a fost criticată public de preşedintele Traian Băsescu deoarece nu stăpâneşte bine limba română, senatorul UDMR Rozalia Biro îi răspunde acestuia, spunând că oricui i se poate întâmpla să greşească.

"Am greşit aşa cum orice om poate greşi în viaţă. Chiar şi după o facultate şi studii postuniversitare terminate în limba română se poate întâmpla oricui şi sunt convinsă că valoarea unui om nu este dată de greşelile sale, ci de rezultatele pe care le lasă în urma lui', a declarat Biro Rozalia pentru Agerpress.

Senatorul UDMR a afirmat că speră că va avea posibilitatea să ocupe funcţiile lăsate vacante de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. "Sper, totuşi, să am posibilitatea de a face faţă acestei provocări onorante de a fi un bun vicepremier şi ministru al Culturii', a mai precizat parlamentarul.

Rozalia Biro a absolvit cursurile Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, profil - economia industriei, construcţiilor şi transporturilor, precum şi studii postuniversitare la Open University Business School "Managementul competitiv".

Vineri, Traian Băsescu a declarat că nominalizările făcute de Victor Ponta pentru ministerul Bugetului şi cel al Culturii sunt "nepotrivite", stăruind asupra greşelii făcute de Rozalia Biro într-o emisiune radio când a confundat cerşetorii cu bipezii, spunând că "majoritatea copiilor bipezi din Oradea provin din alte localităţi" şi a susţinut că nu are "niciun biped în familie".

Citeşte pe aceeaşi temă şi: Urmărită de bipezi: Băsescu nu o vrea pe Biró la Ministerul Culturii