Trupul antrenorului de karate Paul Vancea a fost depus, sâmbătă, la capela Steinberger, din Cimitirul Municipal, unde rudele, prietenii, elevii sau admiratorii omului de sport mai pot merge să-i adreseze un ultim omagiu.

De la ora 14, într-o oră, mai bine de 100 de oameni i-au trecut pe la căpătâi, gâtuiţi de lacrimi şi nevenindu-le să creadă că Pali, cel care odată îi fermeca pe toţi cu stilul jovial şi cu glumele lui nu mai este. Oamenii erau contrariaţi că Pali s-a sinucis, cu atât mai mult cu cât sportivul are doi copii.

Strânşi într-un colţ, elevii pe care Pali îi antrena la Clubul Sportiv UAMT Universitatea Agora, între care şi multiplii campioni Bernath Csaba şi Raul Tudorică, cei mai buni sportivi din ultima perioadă, povesteau copleşiţi. "Nu ştim ce s-a întâmplat, e un mare şoc pentru noi", a spus Bernath Csaba.

Între cei care au ales să-i prezinte un ultim omagiu s-au numărat şeful Clubului Sportiv Crişul, Ionel Bungău, fostul preşedinte al FC Bihor, Alexandru Toth, şi fostul preşedinte al Clubului Sportiv Municipal, Petruţ Drăgan.

Trupul neînsufleţit va rămâne la Capela Steiberger până duminică, zi în care, de la ora 13, va avea loc înmormântarea, în cimitirul din localitatea sa de domiciliu, Săldăbagiu.