O rulotă aparţinând unui ansamblu artistic care organizează spectacole de circ s-a făcut scrum, marţi, într-o parcare de pe strada Matei Corvin din Oradea.

Echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au fost anunţate de incendiu în jurul orei 15.30, iar când au ajuns acolo, rulota era în flăcări.

"Pompierii militari au împiedicat propagarea flăcărilor, care au afectat rulota în proporţie de aproximativ 90%, la celelalte autovehicule şi rulote parcate în apropiere", a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, căpitan Camelia Roşca.

În urma cercetărilor, militarii au stabilit că de vină pentru incendiu a fost un televizor lăsat nesupravegheat în priză, în rulotă.

Pentru ca astfel de incendii să nu se mai petreacă, ISU Crişana le reaminteşte bihorenilor că nu trebuie să lase nesupravegheate aparate electrice sub tensiune, să folosească aparatura electrocasnică respectând cu stricteţe indicaţiile producătorului, să verifice periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi să le înlocuiască atunci când sunt uzate.